16 down

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Boekingen: http://www.16down.nl/

Website: http://www.16down.nl/

Zanger/gitarist Marco Hovius treedt al jarenlang overal op het zijn bluesrock formatie 'Hovius'. Daar hebben ook al verschillende mensen in gespeeld die later in bekendere bands zijn komen te zitten. Zo was een van de bassisten ooit Serge Bredewold, die later bij Ruth Jacott terecht kwam en ik meende hem laatst te herkennen in de band van Judith (You) met een leuk fretloos stukje baswerk.

Ook Arjan Pronk (basgitaar) rockt al wat jaartjes. Hij begon in de Luttenbergse formatie "Damaged Brain", die ooit golden als opvolger van "The Fatal Flowers". Helaas ging de band vlak voor het hele circus losbarste uit elkaar. Ze hebben nog wel een keer het hele dorp (Luttenberg) (tientjes)lid gemaakt van de VPRO, zodat ze op Radio 3 mochten optreden. Goede stunt...

Later speelden Arjan en Marco met Erwin Nijhoff in "The Prodigal Sons". Die ken je misschien nog wel van hun single "You still think" en het Pinkpop-concert. Jeroen Hobert werd er als 'groentje' bijgehaald en bleek zeer snel het drummen onder de knie te krijgen. Na een ruzie tussen Erwin en de andere drie, gingen deze laatsten samen met Thomas Thijs (oud-Damaged Brain zanger) verder onder de naam "Afterdust" (na-dorst). In deze formatie gaven ze vele goede live-optredens en maakten een aantal demo's. Een van deze demo's werd "demo van de maand" in de MusicMaker en in de Fret. Thomas besloot om de band te verlaten en zijn eigen weg in te slaan.

Gerelateerde items (op tag)

Media

Meer in deze categorie: « Play It Again Erwin Nyhoff »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Binnenkort

23 nov
Nel's Party 2.0 2018
23-11-18 3:00 pm

Bestiess presents: Nel's PARTY 2.0

Na het succes van de eerste editie komen de 'Bestiess' dit jaar met een tweede editie. Dit betekent dat deze altijd stralende en gezellige dames op vrijdag 23 november weer de baas zijn in Café & zalen Spoolder!

Bij deze kekke party hoort natuurlijk een dresscode, dus haal je glitter naaldhakjes uit het vet en stof je tijgerjurkje af. De croptops mogen nog korter geknipt worden en de boratstrings mogen weer geshowed worden!

21 juni
LEGENDS OF ROCK TRIBUTE FESTIVAL XXL 2019
21-06-19 3:00 pm - 22-06-19 4:00 pm

LEGENDS OF ROCK TRIBUTE FESTIVAL XXL

HET GROOTSTE TRIBUTE FESTIVAL VAN OOST-NEDERLAND!

15 aug
Luttenbergs Feest 2019 !
15-08-19 11:00 am - 18-08-19

Luttenbergs Feest 2019 !

©2018 A Lola Production. All Rights Reserved.