The Horse Company

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Boekingen:

Website: http://www.thehorsecompany.nl

The Horse Company bestaat uit zangers / gitaristen Arjen en Vincent Hilberdink, basgitarist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert. De band bracht eind april 2007 haar debuutalbum uit, die werd geproduceerd door Henk Jonkers (bekend als drummer van o.a. Claw Boys Claw, Fatal Flowers, Hallo Venray en Do-The-Undo en als producer van o.a. Hallo Venray en zZz).

Media als OOR, Volkskrant, Live XS en Platomania waren allemaal zeer lovend over de indierockplaat. De band kreeg vooral met de eerste single “Own sweet time” veel airplay op o.a. 3FM, 3voor12, Kink FM, en Studio Brussel. Het nummer schopte het zelfs tot de top 100 van VPRO’s song van het jaar. Als beloning speelde the Horse Company een dampende set in januari 2008 tijdens Noorderslag. Verder speelde de band door het hele land in alle gerenommeerde clubs en op festivals als: de Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival Overijssel en Dauwpop.

In december 2008 en maart 2009 maakte The Horse Company deel uit van het rondreizende Et Voila! circus met o.a. 3FM DJ Gerard Ekdom, Belgische cartoonist Gummbah en Leon Verdonschot. In februari dook de band de studio in voor hun tweede plaat. De plaat werd opgenomen door Matt Pence in de Echo Lab studio in Denton, Texas. Andere bands die daar opnamen zijn Slobberbone, Polyphonic Spree, South San Gabriel, Centro-matic, Midlake, Shearwater, American Music club etc. De plaat verschijnt 12 juni 2009 op het Goomah Music Label in samenwerking met Excelsior Recordings en V2. Op het album staan gastbijdragen van muzikanten van Centro-matic, Slobberbone en the Polyphonic Spree.

Gerelateerde items (op tag)

Media

Meer in deze categorie: « Damaged Brain Duo Höllenboer »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Binnenkort

23 nov
Nel's Party 2.0 2018
23-11-18 3:00 pm

Bestiess presents: Nel's PARTY 2.0

Na het succes van de eerste editie komen de 'Bestiess' dit jaar met een tweede editie. Dit betekent dat deze altijd stralende en gezellige dames op vrijdag 23 november weer de baas zijn in Café & zalen Spoolder!

Bij deze kekke party hoort natuurlijk een dresscode, dus haal je glitter naaldhakjes uit het vet en stof je tijgerjurkje af. De croptops mogen nog korter geknipt worden en de boratstrings mogen weer geshowed worden!

21 juni
LEGENDS OF ROCK TRIBUTE FESTIVAL XXL 2019
21-06-19 3:00 pm - 22-06-19 4:00 pm

LEGENDS OF ROCK TRIBUTE FESTIVAL XXL

HET GROOTSTE TRIBUTE FESTIVAL VAN OOST-NEDERLAND!

15 aug
Luttenbergs Feest 2019 !
15-08-19 11:00 am - 18-08-19

Luttenbergs Feest 2019 !

©2018 A Lola Production. All Rights Reserved.