Superdufte

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Boekingen: helaas bestaat deze band niet meer.

Superdufte is Luttenberg's lui(d)ste band. Luid in de zin van herrie, want bij Superdufte gaat het hard, en lui in de zin van weinig werklustig. Superdufte is een hobby van vier rockliefhebbers die eigenlijk alleen maar oefenen als er een optreden op de agenda staat. Last van ambitie hebben de vier bandleden niet. Superdufte is puur voor de lol! Denk echter niet dat er een rammelend bandje op het podium staat, want de band bestaat wel degelijk uit getalenteerde muzikanten. De band bestaat al sinds begin jaren '90. Kernleden zijn drummer Leon W. en gitarist Coen K., later aangevuld met bassist Leon Z. en brulboei Wouter G.De muziek: hard, primitief en 'in your face'. Elementen uit rock, psychedelica en metal komen in het bandgeluid bijeen. Denk aan een kruising tussen Kyuss, Tool, Sugartooth, Helmet en zelfs Pink Floyd, maar dan niet zo geniaal dus als eerder genoemde bands (want bescheiden zijn de jongens van Superdufte ook nog eens).

Meer in deze categorie: « Cafebar 401 Are You A Lion »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Binnenkort

23 nov
Nel's Party 2.0 2018
23-11-18 3:00 pm

Bestiess presents: Nel's PARTY 2.0

Na het succes van de eerste editie komen de 'Bestiess' dit jaar met een tweede editie. Dit betekent dat deze altijd stralende en gezellige dames op vrijdag 23 november weer de baas zijn in Café & zalen Spoolder!

Bij deze kekke party hoort natuurlijk een dresscode, dus haal je glitter naaldhakjes uit het vet en stof je tijgerjurkje af. De croptops mogen nog korter geknipt worden en de boratstrings mogen weer geshowed worden!

21 juni
LEGENDS OF ROCK TRIBUTE FESTIVAL XXL 2019
21-06-19 3:00 pm - 22-06-19 4:00 pm

LEGENDS OF ROCK TRIBUTE FESTIVAL XXL

HET GROOTSTE TRIBUTE FESTIVAL VAN OOST-NEDERLAND!

15 aug
Luttenbergs Feest 2019 !
15-08-19 11:00 am - 18-08-19

Luttenbergs Feest 2019 !

©2018 A Lola Production. All Rights Reserved.