Amfitheater Het Lommerrijk, Optreden QUATRIOLA

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Optreden QUATRIOLA op WINTERCONCERT HET LOMMERRIJK LUTTENBERG ,
Zondagmiddag 10 februari, 14.30 uur, entree € 12,50, incl. koffie met iets lekkers, tot 18 jaar € 5,- Met het winter-zondagmiddagconcert in gemeenschapscentrum Elckerlyc opent amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg haar seizoen 2019.

Het “binnenconcert” is een bijzondere klassiek getinte uitvoering. Vier jonge musici op houten blaasinstrumenten zorgen voor een heel speciaal geluid. In het programma komen we oude en nieuwe componisten tegen en horen bekende en onbekende werken in een heel eigen klank.
Het Quatriola Ensemble is een artistiek project geboren in 2014 uit een idee van hoboïst Matteo Costanzi en klarinettist Maria Rosaria Della Ragione. Het idee was om een unieke mix van geluiden te creëren door vier houtblazers bij elkaar te brengen: hobo, klarinet, fluit en fagot in al hun mogelijke combinaties. Hierdoor is een heel speciaal en opvallend muziekscala mogelijk.
Het repertoire is vól van variatie in stijl en instellingen: het gaat van de vroege harmonische sonoriteiten van Bach tot Gounod, Grieg, Bizet, door naar het klassieke Mozart, Brahms of Beethoven gaat en arriveert bij meer moderne componisten als Bozza, Ibert of Elliot Carter. Quatriola speelt ook werk van hedendaagse componisten. In 2017 heeft de jonge Griekse componist Fanis Zachopoulos de compositie "Shipyard III" voor quartet en orkest geschreven en opgedragen aan Quatriola, de compositie werd hetzelfde jaar in Utrecht gespeeld.
Quatriola bestaat uit Maria Rosaria Della Ragione, klarinet en Clara Alija, fagot, Federico Forla, hobo en Irene Ruiperez, fluit. Federico, Clara, Irene en Maria Rosaria zijn een zeer actief ensemble in vele settings en evenementen.
Muziek beweegt je emoties en je ziel. Daarom werkt Quartiola samen met Stichting Live Music Now en Stichting Muziek in Huis. Beide stichtingen hebben als doel om muziek naar een heel speciaal publiek te brengen: ouderen, kinderen met een verstandelijke of lichamelijke handicap of revalidatiecentra. Maar ook op “gewone” concerten kun je genieten van hun creativiteit en muzikaliteit!
Meer informatie : www.quatriolaensemble.com of Facebook (Quatriola Ensemble) en Instagram (Quatriola)

Klassiek saai? Integendeel: sprankelend, verrassend en eigentijds. Verwen jezelf met een middag “streling voor de oren en massage voor de geest”! Zondagmiddag 10 februari, 14.30 uur, entree € 12,50, incl. koffie met iets lekkers, tot 18 jaar € 5,- Gemeenschapscentrum Elckerlyc Luttenberg

©2019 A Lola Production. All Rights Reserved.