Het Luttenbergs Oud en Nieuw feest!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na jaren van afwezigheid wordt er dit jaar weer een oud en nieuw feest georganiseerd in Elckerlyc. Het wordt een avondvullend programma met verschillende activiteiten dus een feest voor alle leeftijden. Kom gezellig het nieuwe jaar inluiden met je kinderen, buren, vrienden of familie! Oliebollen, champagne, vuurwerk, discobollen, muziek, gezelligheid zo maar een paar ingrediënten die deze dag voorbij komen.

Vuurwerk voor kids speciaal voor de allerkleinste die voor 12 uur al in bed liggen, organiseren we iets leuks! Van 19:00 tot 20:00 kun kinderen zelf met hun ouders kindervuurwerk afsteken op het plein voor Elckerlyc. Er zijn marshmallows voor die boven een vuurtje warm gemaakt kunnen worden, warme choco en voor de ouders een lekkere borrel of glühwein. En er wordt ook siervuurwerk afgeschoten.

 

Wie heeft er niet genoten van het top 700 café hier in Elckerlyc in augustus? met Oud en Nieuw kun je weer gezellig van mooie muziek genieten met vrienden, familie of buren. Elckelyc wordt van 22:00 tot 24:00 tot Top 2000 café omgetoverd tot een sfeervol café met live uitzendingen van de top 2000 op het grote scherm. Ook zullen Marielle Verhoef en Marleen Rodijk een aantal nummer van de top 2000 live spelen.
reserveer nu je tafel! (niet verplicht) Een tafel voor 10 personen kost een tientje en je krijgt er een heerlijke borrelplank bij! Kinderen kunnen gezellig meekomen want er zal een leuke film worden gedraaid in de muziekzaal.

Om 00:00 wordt er buiten mooi siervuurwerk afgeschoten en kun je al je vrienden en familie een gelukkig nieuwjaar wensen. Vanaf 00:30 gaan de voetjes van de vloer met DJ Jeff, hij draait  heerlijke dans nummers zodat je dansen het nieuwe jaar in kan gaan. Trommel al je vrienden op en kom op dit gezellige feestje in Elckerlyc!

©2019 A Lola Production. All Rights Reserved.