Dauwpop haalt Kaiser Chiefs binnen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bron: de Stentor

HELLENDOORN - De line-up van Dauwpop 2019 begint steeds meer vorm te krijgen. Nadat eerder de internationale band Nothing But Thieves als headliner was vastgelegd, volgt nu een volgende grote naam. Kaiser Chiefs komt naar de bossen in Hellendoorn. Ook Ronnie Flex en De Staat zijn van de partij.

De Britse indierockband Kaiser Chiefs - bekend vanwege hun hit ‘Ruby’ - is vastgelegd voor het festival op Hemelvaartsdag (30 mei). Het is de tweede keer dat Kaiser Chiefs naar Hellendoorn trekt. Daarnaast zal ook dé festivalband van Nederland - De Staat - op Dauwpop te zien zijn. De Staat brengt begin 2019 een nieuw album uit, op Dauwpop speelt de band een exclusieve show voor Oost Nederland. Ronnie Flex en Maxi Jazz (Faithless) zijn ook nieuwe namen. 

Dauwpop gaat alweer de 25e editie tegemoet. De afgelopen jaren raakte het evenement steeds uitverkocht. Kaartjes voor de nieuwe editie zijn al te koop. Dauwpop heeft plaats voor 15.000 bezoekers.

Line-up tot nu toe: Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, De Staat, Ronnie Flex & Deuxperience, Maxi Jazz (Faithless), Rondé, Joost, Donnie, Frank Carter & The Rattlesnakes, Daniel Romano, Sjaak, Ares, Leafs en Black Foxxes.

 

©2019 A Lola Production. All Rights Reserved.