Pleinfeest Elckerlyc 2018

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gezelligheid staat op plaats 1 bij het Pleinfeest. Het feest is toegankelijk voor iedereen om een hapje en een drankje te nuttigen en bij te praten met vele bekenden.

foto van Gemeenschapscentrum Elckerlyc.

The Full Circle treedt op bij het Pleinfeest richt zich op de westcoast Americana uit de jaren zestig en zeventig. Denk aan meerstemmige countryrock met vaak een wat zomerse inslag. Liedjes van acts als The Byrds (die ook een nummer hebben geschreven waarnaar The Full Circle is vernoemd), Poco, The Eagles en Crosby Stills Nash & Young. Een groot deel van het oeuvre bestaat uit evergreens, bekend van radioprogramma’s als arbeidsvitaminen.
The Full Circle heeft twee identiteiten. Eentje als een (semi)akoestisch trio, bestaande uit Ton Weideman, Hans van Braak en Lawrence Simon (allen gitaar en zang); eentje als volledige band, waarbij de drie heren versterking krijgen van bassist Theo Leijer, drummer Ron Bijland en toetsenist/zanger Harm Jansen. Allen veteranen die al tientallen jaren in bands spelen. In Luttenberg treedt The Full Circle op in de bandbezetting.  Tot ziens op vrijdag 25 mei. Aanvang is om 21.00 uur op het plein bij Elckerlyc.

©2019 A Lola Production. All Rights Reserved.