De show van Boef op Dauwpop gaat niet door.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Beste Dauwpoppers,

We hebben er wat langer over nagedacht en helemaal niet de illusie het voor iedereen goed te kunnen doen. Wij hebben alsnog besloten de show van Boef op Dauwpop niet te laten doorgaan.

Al 24 jaar organiseren we Dauwpop met hart en ziel voor ons publiek en een beetje voor onszelf. We staan voor gastvrijheid, vrijdenken en respect. Wij willen daarom een gezellig feest voor iedereen. Met een goede sfeer waar iedereen zich veilig, maar vooral welkom voelt.

En wij weten ook heus wel dat rappers –en trouwens net zo goed rock ’n rollers of andere artiesten- niet per se bekend staan om verfijnd taalgebruik, maar de laatdunkende opmerkingen van Boef zijn geadresseerd aan veel van onze bezoekers. Naast het beledigende karakter, passen ze ook helemaal niet bij ons festival. Het is in ieder geval onze grens voorbij.

Of onze gasten nu in 3-delig pak, op klompen of in een minirok komen. Of je geel of pimpelpaars bent. Bezoeker of artiest. Ons credo is respect. Het lukt ons al vele jaren om een fijn festival te organiseren. En dat blijven we doen.

©2018 A Lola Production. All Rights Reserved.