Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Elckerlyc in Luttenberg verandert van 4 tot 8 augustus in een gezellige radiostudio. Of beter gezegd: in het Top700-café! Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat worden de 700 platen gedraaid waar massaal op gestemd is in het voorjaar.

Benieuwd wat de top 10 zal zijn? Nostalgisch wegdromen bij die ene mooie plaat? Genieten van een mooi verhaal dat bij dat ene nummer hoort? Een kopje koffie of een biertje erbij en lijstduwer zijn voor de microfoon? Schuif aan in het Top700-café, bij de radiomakers van RTV Raalte en  eigen Luttenbergse dj’s, die enthousiast de Luttenbergse Top700 draaien.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Aanstaande zaterdag 21 juli 2018 vanaf 16:00 trapen we de 20e editie van het Lil'Hill Festival af! Hierbij nog even alle informatie op een rij:

L I NE U P
BAAS #edm #house
Kleazer #stonerrock
Gwandoya #soul #reggae
Fungo Bat #rock #psychedelica
Bobby & de beukers #evergreens #hits
Vieze Vedi #hiphop #rnb #guiltyplessures
Hill Rockers #rock #hardrock
Enfant Terrible #disco #italo
Towtruck #garagerock
Soulclap #disco #funk
Komodo #surfrock #blues
Melloww Dj\Producer #house

A R E A ' S
🎪 Main (overdekt)
🏟 Dance loods (overdekt)
🏛 Bobby's Beukpaleis (overdekt)
(dus ook prima toeven bij te veel of te veel )

O V E R N A C H T E N
🏕 Mini Camping De Sent ligt op steenworp afstand (naja als je heel ver kunt gooien). In de prachtige natuur vind je deze camping op 1,5 kilometer van het festival. Boeken kan ook via de website www.lilhill.nl

B U S V E R V O E R
🚌 Busvervoer Deventer - Lil'Hill Festival voor onze vrienden uit Deventer rijdt er een busje. Opgeven kan in het evenement.

T I C K E T S
🔖 Voorverkoop doen wij niet aan. Tickets koop je aan de deur voor slechts €12,-. Wij zorgen dat je een mooi plekje hebt (links vooraan).

Tot dan! Lil'Hill Festival 2018 (20e editie)

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

In Luttenberg zijn de laatste dagen aangebroken waarop gestemd kan worden voor de Luttenbergse Top-700. Op 30 juni om 00.00 uur exact sluiten de stembussen. De lijst is een muzikale verzameling van de 700 nummers die onder Luttenbergers het meest gewaardeerd worden.

Van 4 tot en met 8 augustus wordt de lijst live uitgezonden vanuit Elckerlyc in Luttenberg. Dit gebeurt in samenwerking met RTV Raalte, dat direct enthousiast was over het idee. Zij verzorgen de techniek. Om naast de muziek ook een gevarieerde presentatie te waarborgen, zal dit verzorgd worden door veel BL’ers (Bekende Luttenbergers) of oud-Luttenbergers. Allemaal mensen met ’plaatjesdraai-ervaring, nu of in het verleden.

Elckerlyc wordt tijdens de Luttenbergse Top-700 omgedoopt tot een waar muziekcafé. Het is de bedoeling om elke dag te beginnen om 09.00 uur en te eindigen om 23.00 uur, behalve op woensdag 8 augustus, de finaledag, dan wordt vlak voor 18.00 uur de nummer 1 gedraaid.
Tijdens alle dagen is iedereen welkom om onder het genot van een kopje koffie of een drankje even binnen te komen en te genieten van de muziek. Bij mooi weer gaan de deuren van Elckerlyc open, zodat ook het winkelend publiek van de mooie muziekklanken mee kan genieten.

Stemmen op de Luttenbergse Top-700 kan via www.top700luttenberg.nl.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op zaterdag 8 september vindt de vijfde editie van Koele Koele plaats in de zandafgraving in Luttenberg. Naast de gastheren van Bökkers treden ook Douwe Bob, Paceshifters (grunge uit Wijhe), Revel In Dimes (soul/blues/punk uit de VS), Roots Rising (reggae/hiphop) en het duo Bökkers en JB Meijers (Common Linnets) die songs van Johnny Cash spelen, op.

Huis DJ’s Volcano Boys zijn ook weer van de partij, dit jaar gecombineerd met de garage DJ’s van Candy Says (Bella Hay en Mauro van the Deaf).

De voorverkoop is begonnen via www.koelekoele.nl

Foto: Arnold Roolvink

Bron: Salland Centraal

 

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Gezelligheid staat op plaats 1 bij het Pleinfeest. Het feest is toegankelijk voor iedereen om een hapje en een drankje te nuttigen en bij te praten met vele bekenden.

foto van Gemeenschapscentrum Elckerlyc.

The Full Circle treedt op bij het Pleinfeest richt zich op de westcoast Americana uit de jaren zestig en zeventig. Denk aan meerstemmige countryrock met vaak een wat zomerse inslag. Liedjes van acts als The Byrds (die ook een nummer hebben geschreven waarnaar The Full Circle is vernoemd), Poco, The Eagles en Crosby Stills Nash & Young. Een groot deel van het oeuvre bestaat uit evergreens, bekend van radioprogramma’s als arbeidsvitaminen.
The Full Circle heeft twee identiteiten. Eentje als een (semi)akoestisch trio, bestaande uit Ton Weideman, Hans van Braak en Lawrence Simon (allen gitaar en zang); eentje als volledige band, waarbij de drie heren versterking krijgen van bassist Theo Leijer, drummer Ron Bijland en toetsenist/zanger Harm Jansen. Allen veteranen die al tientallen jaren in bands spelen. In Luttenberg treedt The Full Circle op in de bandbezetting.  Tot ziens op vrijdag 25 mei. Aanvang is om 21.00 uur op het plein bij Elckerlyc.

Binnenkort

5 aug
Dieksiepop
05-08-18

Dieksiepop Haarle

9 aug
Luttenbergsfeest 2018.
09-08-18 - 12-08-18

Het luttenbergs feest 2018.

19 aug
Tone's Summerjam 2018.
19-08-18 - 20-08-18

Tone's SummerJam is een jaarlijks terugkerend festival in het kleine dorpje Heeten(Ov).

1 sept
Broekrock 2018
01-09-18 - 02-09-18

Twee dagen muziek, goed eten & drinken en een boel fratsen. Zaterdag 1 september openen de deuren van de Hein & Diny Music Hall weer voor de 21e editie van Broekrock. Verwacht zaterdag veel muziek tot in de late uurtjes, zondag veel relaxte akoestiek. Beide dagen afgewisseld met een boel eigenzinnige acts. Ook jij staat op de gastenlijst, Broekrock is gratis te bezoeken!

8 sept
KOELE KOELE 2018
08-09-18 1:00 pm

Bökkers viert feest in de Koele! 8 september 2018: Koud bier, koele bands en hete BBQ! En natuurlijk Bökkers! (leeftijd 16+). Gegarandeerd wild!

©2018 A Lola Production. All Rights Reserved.