Fake, dé supergroup uit Luttenberg. Wie kent deze muiters nog?

Deze band werd gevormd door Lars Holtmaat, Ronald Rensen, René Hollegien en Jelle Dijkman en traden op tijdens Lil'Hill Festival 2003.

't Gezelligste tentfeest van Salland is uiteraard het Luttenbergsfeest. Het Luttenbergsfeest  kent inmiddels welbekende onderdelen zoals muziek, feest en nieuwe activiteiten.

Ribs & Blues is een muziekfestival in de Overijsselse plaats Raalte. Het wordt sinds 1997 jaarlijks op eerste en tweede Pinksterdag gehouden op festivalterrein de Domineeskamp in het centrum van het dorp. In 2010 bezochten ongeveer 45.000 mensen het gratis festival.

Het Ribs en Blues is geïnspireerd door Amerikaanse bluesfestivals met een combinatie van muziek en spareribs eten van de barbecue. Daarnaast is er sinds 2005 een programma met internationale straatartiesten in het Theaterland dat ook vrij te bezoeken is. Tijdens het Pinksterweekeinde zijn er ongeveer een dozijn Nederlandse, Britse, Amerikaanse en Belgische blues-, bluesrock- en Americanabands te zien en te horen. Bj het 15e festival (Pinksteren 2011) kwam er een tweede podium en steeg het aantal optredende bands naar 21.

Op het programma stonden in het verleden bands als Walter Trout & the Radicals, Joe Bonamassa en Canned Heat uit de Verenigde Staten, Ian Siegal, Ten Years After en Ian Parker uit Groot-Brittannië, en Cuby & the Blizzards, Barrelhouse, DeWolff , Livin' Blues en Phil Bee's Freedom uit Nederland.

 

Bron: Wikipedia

De Wraak van Salland is een muzikale kroegentocht waarbij  verschillende bands en artiesten strijden om winnaar te worden. Deelnemers treden op in verschillende horecagelegenheden in Salland. Met een grote diversiteit in repertoire en muziekstijlen is De Wraak er voor jong en oud!

Tevens is De Wraak van Salland de ultieme gelegenheid om jou en/of je band op de kaart te zetten. Zo staan verschillende oud deelnemers van De Wraak al regelmatig op Sallandse en Nederlandse podia. Wil je inschrijven? Dat kan helaas niet meer voor 2017. Maar wil je meedoen aan de editie van 2018? Hou dan onze Facebookpagina en de website goed in de gaten! 

Treedt er iemand op die je kent of heb je zin in een gezellige muzikale avond? Kom langs, neem een biertje en kijk/luister naar optredens van Sallandse bands tijdens De Wraak van Salland! Klik hier voor de agenda van dit jaar.

Wies Jansen Holleboom wint Salland’s Got Talent 2017

Op zondag 26 maart streden 9 acts om de juryprijs van Salland’s Got Talent. Wies Jansen Holleboom uit Mariënheem ging met de hoofdprijs naar huis. Dansgroep Name it! (van Heeten Sportief) kreeg de meeste stemmen van het publiek en won de publieksprijs. De presentatie was in handen van Jeffrey Kleine Koerkamp, de winnaar van vorig jaar.  

 

De 6e editie van Salland’s Got Talent bestond dit jaar uit één ronde, waardoor de winnaar eerder bekend is als voorgaande jaren. De animo om deel te nemen was dit jaar wellicht minder, maar de kwaliteit was hoog. De jury, bestaande uit Roswyde Burgman, Ernst van der Sloot en Mariska Zwaart, heeft flink moeten discussiëren om tot een winnaar te komen.

 

Er streden negen acts om de juryprijs: De dansgroepen Name it! en First up knalden van het podium. Het muzikale duo Samuel en Marieke en solisten Eline Pielaat en Fabienne Marsman begeleiden zichzelf op piano danwel gitaar en zongen gevoelige nummers. Maar er waren meer zangeressen: Ook Wies Jansen Holleboom, Iva Flim, Lisa Broek en het duo Renske & Suze lieten van zich horen.

 

Na het juryberaad kwam de 16-jarige Wies Jansen Holleboom als winnaar uit de bus. Wies zong ‘With you’ uit de musical Ghost. Volgens de jury: “Een act met een kwaliteit waar we trots op zijn. Ze veroverde niet alleen met haar stem, maar had echt nagedacht over de hele opbouw. Het was als het ware een scene. Het totaalplaatje klopte’. Met de juryprijs heeft Wies een waarde cheque van € 500,- gewonnen, die mede mogelijk is gemaakt door Rotary Raalte. Zij mag dit bedrag gebruiken voor doorontwikkeling van haar talent.

 

Naast de jury had ook het publiek een stem. Na de optredens mocht iedereen op een stemkaartje zijn of haar favoriet aangeven. De dansgroep Name it!, tien meiden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, kreeg de meeste stemmen en wonnen de publieksprijs. Dit is eveneens een waarde cheque, maar dan ter waarde van € 250,00.

 

Salland's Got Talent is een culturele talentenjacht voor alle talenten van alle leeftijden uit Salland. Er is slechts één voorwaarde: Je act moet op het 10 x 10 podium passen. 

Meer info over dit evenement vind je op: https://www.hofinsalland.nl/theater/salland-s-got-talent/

Kan iemand mij meer vertellen over dit duo. Alle info is welkom, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heeft iemand meer info over de band ? Heel graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Alvast bedankt.

 

Het enige wat ik op dit moment weet is dat Sander van Olphen deel uitmaakte van deze band.

Wanneer iemand meer info of wellicht een foto heeft houd ik me van harte aanbevolen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Alvast bedankt hiervoor!

 

State of Sound bestaat uit de Luttenberger Patrick Bouwmeester, de Raaltenaren Jesse Oosterwechel, Coen Nijland en Alex Bril en de Lemervelder Serge Bosman. De speelt muziek van Anouk en Paramore.

Wanneer iemand meer info of wellicht een foto heeft houd ik me van harte aanbevolen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Alvast bedankt hiervoor!

De band To the Point bestaat uit Nikki Groote Schaarsberg, Rosalie Meijer en Thomas van Remmen. Deze band is in 2088 begonnen en trad 17 augustus op in het amfitheater.

The Green Fourtune bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten. Op de gitaar speelt de uit Luttenberg afkomstige Mariëlle Verhoef, op het keyboard; Eline Kogelman, op de saxofoon; Hidde Groote Schaarsberg en op de piano; Christianne Jansen, die ook die zang verzorgd. Deze groep is in 2014 bij elkaar gebracht door Hans Groen. Het repertoire van The Green Fourtune bestaat uit covers van bekende, maar ook minder bekende artiesten. Ook heeft de band een aantal zelf geschreven nummers. The Green Fourtune speelt gevarieerde muziek stylen. Ze spelen voornamelijk ballads, maar ze spelen ook snellere nummers. De band kan dan ook versterkt en akoestisch spelen. The Green Fourtune is het best te omschrijven als een fanatieke groep jongeren die plezier wil hebben in het muziek spelen met elkaar.

Pagina 1 van 5
©2017 A Lola Production. All Rights Reserved.